Remove this ad

Lead

Apr 24 07 7:10 PM

Tags : :

Izleze od pecat noviot "MAL ILMIHAL" na makedonski jazik


Ilmihalot gi sodrzi site potrebni dovi i osnovni islamski prasanja i odgovori so vizuelno prikazuvanje (sliki) kako se zema abdest i kako se klanja namaz, poslednite suri od Kur'an, Jasin i dova za Jasin.Naracki na za knigata moze da se prakaat na mail:

ili na telefonite:
0038946784105
0038946784109"IHSAN" - OKTISI

"ISLAMSKA MLADINA" - "IHSAN"

Quote    Reply   
Remove this ad
Remove this ad

#2 [url]

Jul 2 08 12:47 PM


НАЈНОВИ КНИГИ КОИ СЕ ИЗЛЕЗЕНИ ВО ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК, А КОИ МОЖЕТЕ ДА ГИ НАЈДЕТЕ ВО ПРОСТОРИИТЕ НА ДОЛНА ЏАМИЈА - ОКТИСИ И ИЛИ ДА СЕ ОБРАТИТЕ ДО ИМАМОТ НА ТАА ЏАМИЈА ИЛИ НА КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 070 727 239.ТИЕ КНИГИ СЕ:

1 - ПОРАКИ НА РЕСУЛУЛЛАХ А.С. -хадиси со коментар

2 - БИДИ ЖИТЕЛ НА ЏЕННЕТ - превод од арапски.

3 - ИСЛАМСКИ ТЕМИ - збир на избрани теми

4 - ПРЕДЗНАЦИ НА СУДНИОТ ДЕН - репринт - второ издание со дополнување.Не заборавете дека книгата е најголемо богатство за човекот, а посебно за верникот, ако ја им денес, утре може не!

Ако не си во можност да купиш, ние сме во можност да поделиме хедије!

АЛЛАХ Е НАША ЦЕЛ, МУХАММЕД А.С. Е НАШ ПРЕДВОДНИК, КУР’АН Е НАШ УСТАВ, ЏИХАД Е НАШ ПАТ И СМРТТА НА АЛЛАХОВИОТ ПАТ Е НАША НАЈСИЛНА ЖЕЛБА

Quote    Reply   
Add Reply

Quick Reply

bbcode help